Het Rode & Zwarte Gevaar

Het Rode & Zwarte Gevaar is het kloppende hart in de catacomben van het TOBACCO Theater. Het bonst en pompt hier heftig van passie en liefde! Een kunstzinnige tussenruimte, ontworpen door wandkunstenaar Paul Janssen. Het is de natuurlijke verbinding tussen de bovenliggende De Theaterzaal, en naastgelegen De Wijnkelders.

Het Afrikaanse houten masker van Frajurikka ziet in Het Zwarte Gevaar er streng op toe, dat het u, aan niets zal ontbreken.

Bekijk de vele verschillende impressies van Het Rode & Zwarte Gevaar hier​ of bekijk de verschillende mogelijkheden per opstelling in onderstaand menu. Een andere invulling is ook zeker mogelijk. We laten ons graag door u verrassen!

Opstellingen

1,5 meter

Maximaal 10 personen, uitgaande van geen huisgenoten/gezin

Zolang de maatregelen van de RIVM betrekking blijven hebben op de opstellingen van de zitplaatsen in de theater gebouwen zullen ook wij ons plichtsgetrouw houden aan de 1,5 meter opstellingen zoals voorgeschreven.

Feest / Receptie / Walking dinner

Maximaal 40 personen

Een vrije opstelling zonder veel beperkingen. Je kan gaan en staan waar je wilt en desgewenst organiseren we een aantal zitplekken en statafels om glazen en eventueel bordjes op te plaatsen.

 

Theateropstelling

TheateropstellingMaximaal 20 personen

Bij een theateropstelling worden de stoelen in rechte rijen geplaatst, zonder tafels. Hiermee hebben alle gasten een gelijk zicht op het podium en is de bezetting van de zaal optimaal benut.

 

 

 

 

 

 

Diner

Diner opstellingMaximaal 24 personen

Bij onze dineropstelling gebruiken we vaak ronde tafels. Vanzelfsprekend kan een rechthoekige tafelopstelling ook. Uitgaande van de ronde tafels gaan we in de regel uit van een opstelling van 8 tot 10 stoelen rondom de tafel.

 

Boardroom

Maximaal 10 personen

Bij de boardroom opstelling wordt er gebruik gemaakt van een lange tafel die langs alle zijden stoelen kent. Ideaal voor directievergaderingen en managementmeetings. De grootte van de tafel kan uiteraard aangepast worden aan de grootte van het gezelschap voor de boardroom meeting.

 

X