Faciliteiten

We beschikken naast onze eigen top crew ook over professionele partners. Dit zijn bedrijven waarmee we al vaak meer dan 15 jaar samenwerken en dus precies weten wat we aan elkaar hebben en wat er van ons en onze gasten verwacht mag worden. Door deze korte lijntjes is samenwerken een waar feest. We stellen ze graag aan u voor.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Een historisch tabaksveilinggebouw vergt natuurlijk ook extra aandacht en knowhow op het gebied van licht, geluid en beeld. Van uitlichting van het podium tot warm kaarslicht tijdens een voorstelling.

Er wordt nauw samengewerkt met onze technische partners om zo een unieke en onvergetelijke ervaring tot stand te brengen. We werken graag mee van idee tot eindproduct en tillen waar mogelijk jouw voorstelling naar een nog hoger niveau.

TOBACCO Theater beschikt over een ruim aanbod in-house techniek en daarnaast werken wij samen met zeer professionele partijen en voorzien we u graag van aanvullende techniek en de nieuwste creatieve snufjes. Onze allround huistechnicus verzorgt samen met zijn collega’s van Backstage Productions de techniek voor jou voorstelling van A tot en met Z.

HET TOTAAL CONCEPT

De coördinatie, administratie en/of productie van een voorstelling aan het TOBACCO Theater uitbesteden om zelf de focus op de organisatie en inhoud van jouw voorstelling te behouden…een veilig idee!

Wij combineren verrassende ideeën met nieuwe technologieën om toch een authentiek mogelijke ervaring te creëren. Een muziek, theater, dans of expositie voorstelling: het zijn allen voorstellingen die om een professionele hand vragen. Een onderscheidend concept en een perfecte uitvoering dragen bij aan de reputatie van jouw voorstelling en tegelijkertijd aan onze naam. Dat zien we natuurlijk graag.

Onze mensen hebben oog en oor voor zowel de wensen van u als artiest, als voor de verwachtingen van jouw gasten. U weet wat u wilt, onze mensen weten wat werkt.

PIN ONLY

Tijdens de voorstelling kan je uiteraard genieten van een heerlijk wijntje of biertje. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken werken wij met PIN ONLY. Bij ons kan je alleen pinnen en niet met cash betalen.

TICKETVERKOOP

In de voorbereiding van een voorstelling is de ticketverkoop een onmisbaar aspect. De tickets kunnen op eigen initiatief geregeld worden, maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan: namelijk via ons. 

Wij werken samen met Eventbrite waar we al jaren vele culturele tickets op hebben verkocht. Eventbrite beschikt over een gebruiksvriendelijke app, waardoor de bezoekers de tickets op hun mobiel kunnen aantonen en wij de tickets op een gemakkelijke manier bij de deur kunnen scannen.

CATERING MOGELIJKHEDEN

De keuken is het kloppende culinaire hart van ons theater. Gelegen in de catacomben mogen we spreken van een juweeltje.

Op de dag van de voorstelling is crewdiner altijd een mogelijkheid. Dit wordt per voorstelling met de desbetreffende organisatie besproken.

 

WIFI

Bezoekers van het TOBACCO Theater kunnen gratis draadloos internet gebruiken in alle zalen. Gebruik maken van de TOBACCO Free WIFI is simpel, het enige wat je hoeft te doen is het netwerk ‘TOBACCO Theater’ selecteren. Je ontvangt van ons het wachtwoord en je kunt aan de slag! Liever je eigen branded WiFi? Ook dat kan, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

WiFi is mogelijk tot 500 personen afhankelijk van gebruik en toepassingen.

INRICHTING EN STYLING

Welke ruimte u ook kiest, onze creatieve specialisten weten bij iedere voorstelling uw specifieke wensen als geen ander te vertalen in kleur, geur, beeld geluid en aankleding. Verrassend en met een creatieve kwinkslag en uiteraard met een aankleding die past bij de uitstraling, huisstijl of het thema van jouw voorstelling. We werken altijd met veel gevoel voor sfeer en het totaalconcept en met een scherp oog voor het allerkleinste detail.

PERSONEEL

Al jaren staat er bij ons een vaste en vooral trotse club met medewerkers. Een ervaren equipe die weet wat onze bezoekers van ons mogen verwachten. Het is misschien wel de grootste sleutel van ons succes, maar vooral dat de voorstelling. Vriendelijkheid, snelheid en behulpzaamheid zijn kernwoorden die ons personeel hoog in het vaandel heeft staan. Professionele medewerkers met al jaren het hart op de TOBACCO plaats.

Heb je interesse om deel uit te maken van ons mooie team? Mail dan naar: cultuur@tobacco.nl.

X