Culturele Reviews

”Wie gingen je ZOAL voor?”

REVIEWS

RED LIGHT JAZZ

Culturele Livestream editie

”Op 25, 26 en 27 september jl. organiseerde Stichting Red Light Jazz samen met Zip Records – voor een select publiek i.v.m. de corona maatregelen – een aantal concerten in het TOBACCO Theater in de Nes dat speciaal hiervoor haar prachtige theater kosteloos beschikbaar stelde. Zo kon dit jaar toch worden genoten van Red Light Jazz-optredens.

Stichting Red Light Jazz dankt het TOBACCO Theater voor de fijne samenwerking om er een geslaagd jazzevenement van te maken.”

Marcel Kaatee (Stichting Red Light Jazz)

OPEN BAC

HET GROOTSTE OPEN PODIUM VAN NEDERLAND

 ”Wij zijn met  de Open BAC (het oudste open podium van Nederland, al 45 jaar iedere dinsdag!) begin oktober neergestreken in het stijlvolle Tobacco Theater. Niet alleen een schitterende zaal, met een state of the art licht- en geluidssysteem, maar het kenmerkt zich vooral door de gastvrijheid, de professionaliteit en het enthousiasme van haar medewerkers.

Vanaf de eerste gesprekken was er een open, heldere communicatie, waardoor de samenwerking als vanzelf gaat. We hopen hier nog lang te gast te mogen zijn!”

 

Annemarie Waterhout (Open BAC)

AERIAL DANCE

De liefdesreis


”De liefdesreis. Op 10 oktober organiseerden wij het programma ‘De Liefdesreis’ in jullie mooie theater. Ondanks alle voortdurende veranderingen in verband met het corona virus, hebben jullie er alles aan gedaan om samen met ons een mooie avond neer te kunnen zetten voor het publiek en dat is gelukt. Van begin tot eind is het een warme reis geweest vol liefde en mogelijkheden. Wat een gastvrijheid vanuit jullie. Dank je wel voor het klaarstaan en meedenken in alle mogelijkheden.

Met 2 shows op één avond in een uitverkochte zaal hebben zowel wijzelf als het publiek een hele geslaagde avond gehad! Een liefdesreis! Het personeel lief, gezellig en oplossingsgericht.  We hadden een prachtige omkleedruimte waar alles aanwezig was. Onze gasten hadden een eigen tafeltje en werden bediend.  De afstand was er en ondanks dat een hele fijne warme sfeer.

Bedank voor de fijne samenwerking en daarnaast jullie passie bij het ondersteunen van de culturele sector in deze lastige tijd!”

Natasja Bode (Aerial Dance)

HEARTFIRE

ALBUM RELEASE EN LIVESTREAM LEONIE BOS


” Wat hebben we genoten van deze prachtige plek in het hart van Amsterdam. Alles was tot in de puntjes verzorgd.

De voorbereiding verliep heel stromend. Naomi van het TOBACCO Theater dacht met ons mee en zorgde ervoor dat alles goed geregeld was.

De avond ervoor werd het duidelijk dat alle Theaters op de avond van het concert om 22:00 uur moesten sluiten. We hebben met elkaar besloten om het concert toch door te laten gaan in combinatie met een Livestream en er een prachtige en bijzondere avond van te maken met elkaar. En dat is meer dan gelukt!

Wat een hartelijke ontvangst. Het licht en geluid was super net zoals de hulp van de hosts die avond om alles soepel te laten lopen.

Een hartverwarmende ervaring. We hopen met HeartFire vaker concerten in TOBACCO Theater te gaan organiseren in de toekomst.”

 

Danielle Doeve (Heartfire)

X