Culturele Reviews

”Wie gingen je ZOAL voor?”

REVIEWS

THE ELEMENTS

THE ELEMENTS

 

”Zaterdag 16 april hebben we met onze band, The Elements, opgetreden in het prachtige TOBACCO Theater in Amsterdam. De hele organisatie was tot in de puntjes verzorgd, van de eerste gesprekken over de opzet van de avond, onderhandeling over financiele afspraken, bespreking over geluids- en lichttechniek, logistiek, bar en horeca, ontvangst gasten, enzovoorts, alles werd aangekaart, besproken en geregeld.  
Uiterst professioneel en heel prettig in de samenwerking.
 
Op de avond van het concert werden we als band fantastisch ontvangen en verzorgd, de bezoekers net zo zeer.
Het theater zelf is schitterend, de faciliteiten uitstekend en het personeel van hoge kwaliteit, behulpzaam, vriendelijk, professioneel en persoonlijk.
Omdat het theater in het hartje van de stad Amsterdam is gevestigd, is het qua logistiek een beetje een uitdaging met laden en lossen, maar dat mocht de pret niet drukken, we hebben een magische avond beleefd.  TOBACCO Theater, en als jullie medewerkers, BEDANKT!”

 

 
 
Quinten Rutgers (The Elements) | 16 April 2022

 

BEATRICE & VERA VAN DER POEL

ABBA EXTRA SMALL


”Anni-Frid en Agnetha van ABBA speelden afgelopen 9 april 2022 in het hartje van Amsterdam in het prachtige TOBACCO Theater.

Wat een pareltje, wat een sfeer en wat een gastvrijheid. Toen daar ook nog een glitterbal van 2 meter doorsnee het plafond in werd getakeld, was de feestvreugde helemaal compleet. Iedereen inclusief het bar personeel zong uit volle borst mee,

Het dak ging eraf!
 
Veel dank TOBACCO en tot een volgende keer!”
 
 
Beatrice en Vera van der Poel en pianist Leo Bouwmeester (ABBA Extra Small) | 9 April 2022

 

JENNIE LENA

Jennie Sings Michael

Het was een mooie ervaring in het Tobacco Theater. Heel blij om hier 2 shows te hebben kunnen geven. De locatie is prachtig en de zaal waar we stonden heel mooi. Bedankt voor alles en tot de volgende keer”.

Jennie Lena | 19 maart 2022

 

 

 

 

 

OPEN BAC

HET GROOTSTE OPEN PODIUM VAN NEDERLAND

”Wij zijn met  de Open BAC (het oudste open podium van Nederland, al 45 jaar iedere dinsdag!) begin oktober neergestreken in het stijlvolle Tobacco Theater. Niet alleen een schitterende zaal, met een state of the art licht- en geluidssysteem, maar het kenmerkt zich vooral door de gastvrijheid, de professionaliteit en het enthousiasme van haar medewerkers.

Vanaf de eerste gesprekken was er een open, heldere communicatie, waardoor de samenwerking als vanzelf gaat. We hopen hier nog lang te gast te mogen zijn!”

 

Annemarie Waterhout (Open BAC) | 23 Oktober 2020

RED LIGHT JAZZ

Culturele Livestream editie

”Op 25, 26 en 27 september jl. organiseerde Stichting Red Light Jazz samen met Zip Records – voor een select publiek i.v.m. de corona maatregelen – een aantal concerten in het TOBACCO Theater in de Nes dat speciaal hiervoor haar prachtige theater kosteloos beschikbaar stelde. Zo kon dit jaar toch worden genoten van Red Light Jazz-optredens.

Stichting Red Light Jazz dankt het TOBACCO Theater voor de fijne samenwerking om er een geslaagd jazzevenement van te maken.”

 

 

 

 

Marcel Kaatee (Stichting Red Light Jazz) | 27 September 2020

AERIAL DANCE

De liefdesreis


”De liefdesreis. Op 10 oktober organiseerden wij het programma ‘De Liefdesreis’ in jullie mooie theater. Ondanks alle voortdurende veranderingen in verband met het corona virus, hebben jullie er alles aan gedaan om samen met ons een mooie avond neer te kunnen zetten voor het publiek en dat is gelukt. Van begin tot eind is het een warme reis geweest vol liefde en mogelijkheden. Wat een gastvrijheid vanuit jullie. Dank je wel voor het klaarstaan en meedenken in alle mogelijkheden.

Met 2 shows op één avond in een uitverkochte zaal hebben zowel wijzelf als het publiek een hele geslaagde avond gehad! Een liefdesreis! Het personeel lief, gezellig en oplossingsgericht.  We hadden een prachtige omkleedruimte waar alles aanwezig was. Onze gasten hadden een eigen tafeltje en werden bediend.  De afstand was er en ondanks dat een hele fijne warme sfeer.

Bedank voor de fijne samenwerking en daarnaast jullie passie bij het ondersteunen van de culturele sector in deze lastige tijd!”

Natasja Bode (Aerial Dance) | 10 Oktober 2020

HEARTFIRE

ALBUM RELEASE EN LIVESTREAM LEONIE BOS


” Wat hebben we genoten van deze prachtige plek in het hart van Amsterdam. Alles was tot in de puntjes verzorgd.

De voorbereiding verliep heel stromend. Naomi van het TOBACCO Theater dacht met ons mee en zorgde ervoor dat alles goed geregeld was.

De avond ervoor werd het duidelijk dat alle Theaters op de avond van het concert om 22:00 uur moesten sluiten. We hebben met elkaar besloten om het concert toch door te laten gaan in combinatie met een Livestream en er een prachtige en bijzondere avond van te maken met elkaar. En dat is meer dan gelukt!

Wat een hartelijke ontvangst. Het licht en geluid was super net zoals de hulp van de hosts die avond om alles soepel te laten lopen.

Een hartverwarmende ervaring. We hopen met HeartFire vaker concerten in TOBACCO Theater te gaan organiseren in de toekomst.”

 

Danielle Doeve (Heartfire) | 4 November 2020

X