FAQ… of veelgestelde vragen

Is er parkeergelegenheid in de buurt?
Ja, er zijn meerdere parkeergarages op loopafstand van het TOBACCO Theater. Voor de Q-Park parkeergarage op Waterlooplein zijn parkeerplekken te reserveren tegen een voordelig tarief. Voor meer info, klik hier.

Is het TOBACCO Theater geschikt voor minder-validen?
Ja, minder-validen kunnen via een eigen entree het theater bezoeken. Via onze lift kunt u alle ruimtes bereiken met uitzondering van het balkon. Tevens is er een minder-validen toilet op de begane grond aanwezig. Graag vooraf aangeven en mailtje sturen naar cultuur@tobacco.nl.

Kan er via de achterzijde geladen en gelost worden?
Nee. Laden en lossen is enkel toegestaan via de hoofdentree aan de voorzijde. Hier dient wel rekening te worden gehouden met de toegestane tijden van 07.00 uur – 11.00 uur.

Mogen we ons eigen horecapersoneel meebrengen?
Ja, dat mag. Er dient echter wel ten alle tijden een locatiemanager van het TOBACCO Theater aanwezig te zijn tijdens een evenement of de op- en afbouw hiervan.

Ik ben iets verloren tijdens mijn bezoek aan TOBACCO Theater, wat moet ik nu doen?
Ben je iets verloren? Wij bewaren alle gevonden voorwerpen zorgvuldig na ieder event. Neem contact met ons op via +31 20 428 55 57 of mail naar cultuur@tobacco.nl 

Is er een airco aanwezig in TOBACCO Theater?
De theaterzaal en De Studio beschikken beide over een aircosysteem.

Ik heb een kaartje gekocht voor een culturele voorstelling, hoe weet ik op welke rij en stoel ik zit?
TOBACCO Theater heeft geen vaste zitplaatsen tijdens culturele voorstellingen, je kiest zelf een mooi plekje uit in onze zaal op het moment van de voorstelling.

X