Onze Stichting “Stel je voor!”

Onze stichting: “Stel je voor!” heeft als missie: Jonge, talentvolle kunstenaars een kans te geven zichzelf en hun werk aan een groter publiek voor te stellen. Dat kan zijn in de vorm van theater, fotografie, mode, kunst, media en andere artistieke vormen. We zetten hierbij bewust breed in. Het maakt onze zoektocht spannend en geeft onverwachte kunstvormen een mooie kans zich te etaleren.

Met onze stichting stellen we ons gehele theater, personeel en zoveel mogelijk technische faciliteiten gratis ter beschikking. De uitverkorenen krijgen zo de kans zich pontificaal in de schijnwerpers te zetten. Zo hebben we de afgelopen jaren al veel zeer enthousiaste jongelingen een mooi eerste zetje, een groter podium of een mooie ervaring rijker kunnen geven. En daar zijn we super trots op! Voorbeelden hiervan zijn Theatermaker Stein Jansen met zijn voorstelling “De Minnaar”, Fotograaf Richard Terborg met zijn expositie “Freak out”, modeontwerpster Nathaly Pater met haar fashion show, Merel Halfweeg met de show van haar eigen kledinglijn ‘Halfway there…’ en styliste Kimberley Wenas met haar expositie ‘Dreams money can’t buy’.

Voor meer info kan je contact opnemen met Erik van Wilsum: erik@tobacco.nl. Hij vertelt je er heel graag, heel veel over! 

X