mei, 2019

vr3mei09:31- 09:31TRIJNTJE OOSTERHUIS - DIT IS VOOR MIJ (CLUBTOUR)09:31 - 09:31 Event Type:Muziek

Meer over het event

CLUBTOUR – TRIJNTJE OOSTERHUIS

Een nieuw album geproduceerd door Jett Rebel én een nieuwe clubtour; Trijntje Oosterhuis gaat terug naar hoe het allemaal begon: met een band op het podium van clubs, muziek maken en popliedjes zingen.

Amsterdam, begin jaren negentig. In het clubcircuit speelt een toen nog onbekend bandje. Een broer en zus, en een handvol bevriende muzikanten. De muziek die ze maken: aanstekelijke popliedjes. Dat waren wij dus, zegt Trijntje over de begintijd van Total Touch. ‘Daar heb ik de basis gelegd waar vanuit ik verder kon groeien. Nu 25 jaar later blik ik terug op mijn carrière in een bomvolle Ziggo Dome en om terug te gaan naar dat gevoel van vroeger staat mijn nieuwe tour in het teken van mijn muzikale roots: met een band op het podium van de clubs, muziekmaken en popliedjes zingen. Ik wil het intiem houden, ik ben dicht bij het publiek, maar het publiek is ook dicht bij mij.’

Op Trijntje haar nieuwe album (dat in juni zal verschijnen) schrijft ze onder meer samen met Alain Clark, Diggy Dex, Vieze Fur van de Jeugd van Tegenwoordig, Glen Faria en Linde Schöne. De productie van het album ligt in handen van Jett Rebel, het eerste liedje Dit Is Voor Mij verscheen op 22 maart. Een combinatie van oude rotten in het vak en jong, nieuw talent. Voor Trijntje was het maken van dit album een bijzonder proces. Ze werkte met muzikanten samen die deels uit een andere generatie komen, maar een belangrijk verwantschap delen: ze delen dezelfde muzikale roots en hebben dezelfde grote passie voor muziek.

Deuren open: 15:30u

Tijd

(Vrijdag) 09:31 - 09:31

X