september, 2021

zo19sep20:30- 22:45SMOKIN' GOOSE COMEDY ROOM20:30 - 22:45 Event Type:Cabaret,Experience,Voorstelling

Meer over het event

SMOKIN’ GOOSE COMEDY ROOM

De Smokin’ Goose Comedy Room is een Engelstalige stand-up comedy show die de spirit van de mid-20th century New York comedy scene in het hart van Amsterdam neerzet. Met haar kleurrijke, iconische sfeer en interieur is TOBACCO Theater hier dé perfecte setting voor.

Op Zondag 19 september 2021 zal comedian en acteur Rogier Bak (Humorist Comedy) een internationale line up van comedians met zich meebrengen om Smokin’ Goose Comedy Room in te luiden. Engelstalige stand-up comedy heeft een nieuw thuis in Amsterdam!

Om deze speciale avond van begin tot eind met gelach te vullen hebben we de volgende comedians uitgenodigd: Matt Castellvi (V.S.), Zoe Brownstone (Canada), Michael Jäger (Duitsland), Lara Ricote (V.S. / Mexico), Defne Gencler (Nederland / Turkije / V.S.). Oh yes, we’re doing it big!

Rogier Bak is een comedian en acteur uit Amsterdam. Ja, hij is Nederlands, maar heeft ontzettend zijn best gedaan om ervoor te zorgen dat je dat nooit zou weten. Toen hij 18 was verhuisde hij naar de Verenigde Staten en kwam bijna tien jaar later terug met het gevoel dat hij niet hélemaal in zijn moederland meer thuishoorde. Met een voorliefde voor accenten, stemmen, en storytelling is Rogier hard aan het werk om zijn comedy met de wereld te delen.

 

Taal: Engels

Deuren open: 19:45

Start voorstelling: 20:30

Einde voorstelling: 22:45

 

Koop HIER je tickets

 

Tijd

(Zondag) 20:30 - 22:45

X