september, 2020

za26sep19:00- 20:15RED LIGHT JAZZ - MONTIS, GOUDSMIT & DIRECTIE (1E CONCERT)19:00 - 20:15 Event Type:Muziek,Voorstelling

Meer over het event

RED LIGHT JAZZ – MONTIS, GOUDSMIT & DIRECTIE

Na ruim drie jaar samen als een geoliede machine op het podium te hebben gestaan, veelal standards en funky covers spelend, besloten toetsenist Frank Montis, gitarist Anton Goudsmit en drummer Cyril Directie dat het tijd werd voor nieuw eigen werk. In een klooster in Roosendaal schreven en arrangeerden Montis, Goudsmit & Directie samen hun debuutalbum Taste of Culture. Om de plaat te completeren coverde het trio ook op eigen wijze Living For The City (Stevie Wonder) en Let’s Stay Together (Al Green). Op het nummer Jan horen we een gitaarsolo van de man aan wie dit nummer werd opgedragen, de vaderlandse gitaarlegende Jan Akkerman. Taste of Culture is eind vorg jaar uitgebracht door Zip Records.

Frank Montis werd thuis als kind al verleid door de klanken van het Hammond-orgel en speelde onder meer bij Jazzinvaders, Delmontis en Gare du Nord.

Anton Goudsmit mocht in 2010 de Boy Edgar Prijs in ontvangst nemen. We kennen Goudsmit onder andere als gitarist van New Cool Collective en de Ploctones.

Allround drummer Cyril Directie kent een lang huwelijk met Hans Dulfer, met wie hij vorig jaar het album Duo Dulfer Directie uitbracht, evenals Taste of Culture een release van Zip Records. Daarnaast had Cyril talloze samenwerkingen met grote namen in de pop en de rock als Kane, Candy Dulfer en Marcus Miller.

Deuren open: 18:00u

Koop HIER je tickets. 

Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de deur.

Ticketprijs: € 20,00 +  € 2,17 administratiekosten

Tijd

(Zaterdag) 19:00 - 20:15

X