november, 2017

do9nov17:00- 22:00Putting on the Ritz17:00 - 22:00 Tobacco TheaterEvent Type:Besloten,Putting on the Ritz,Theaterdiner

Meer over het event

Een internationale variété dinershow met een knipoog naar de fameuze roaring twenties! TOBACCO Theater biedt u de ultieme combinatie van internationaal variété, acrobatiek, zang, dans, sfeervol dineren en dansen in een adembenemende theatrale omgeving. Een theaterdiner exclusief voor uw (internationale) groep!

Vanuit geheel Europa vliegen we de acts speciaal voor dit theaterspektakel in. Acts die zich reeds bewezen hebben in Monte Carlo, het Kerst Circus en het Plus Grand Cabaret du Monde geven op deze rich and famous night acte de presence. U ervaart de ontmoeting tussen service en entertainment van het hoogste niveau. Alles is er ons aan gelegen om u een onvergetelijke en exclusieve avond te bezorgen. Iedere vezel van iedere artiest staat onder gezonde hoogspanning. The best show in town is ready to perform!

We laten uw groep vanavond schateren, verbazen en genieten van fantastische acts en geweldig eten en drinken. U danst uiteindelijk zelf als een volleerde Fred Astaire the night away!

Tijd

(Donderdag) 17:00 - 22:00

Locatie

Tobacco Theater

NES 75 - 87, 1012 KD AMSTERDAM

X