oktober, 2021

di5okt20:30- 22:30OPEN BAC - OPENING NIEUWE SEIZOEN20:30 - 22:30 Event Type:Cabaret,Experience,Muziek,Theater,Voorstelling

Meer over het event

OPEN BAC – OPENING NIEUWE SEIZOEN

De historie van Open BAC is sinds 1975 roemrijk. De open BAC is dé springplank voor jong cabaret- en kleinkunst talent en het favoriete try-outpodium van gevestigde cabaretiers. Het is een spannende, afwisselende avond waar je in intieme setting kennismaakt met de eerste try-outs van jong én ervaren talent. De avond wordt muzikaal omlijst door de BAC Band, die tevens de artiesten begeleiden. De Open BAC wordt wekelijks op dinsdagavond gehouden in het TOBACCO Theater en gepresenteerd door elke week een andere presentator.

De Open BAC begint het nieuwe seizoen met een knal! Dinsdag 5 oktober trappen we het nieuwe seizoen af in het TOBACCO Theater met een super exclusieve BAC, gepresenteerd door de koningin van het vaderlandse cabaret, Brigitte Kaandorp! Met een topbezetting van oud en nieuw talent. Met Raoul Heertje, Ronald Snijders, Janneke de Bijl en Johan Hoogeboom. Om maar eens een paar klinkende namen te noemen.

Deuren open: 19:45u

Aanvang: 20:30u

Koop HIER je tickets

Tijd

(Dinsdag) 20:30 - 22:30

X