september, 2022

do1sep - 220:30sep 2- 22:30DORONA ALBERTI EN ENSEMBLE - THE MUSIC FROM JAMES BOND20:30 - 22:30 (2) Event Type:Concert,Muziek,Voorstelling

Meer over het event

DORONA ALBERTI EN ENSEMBLE – THE MUSIC FROM JAMES BOND

Koop HIER je tickets

Dorona Alberti, vooral bekend als frontvrouw van Gare du Nord en van de vijftien zomerconcerten samen met André Rieu op het Vrijthof, gaat nu de theaters in met haar grote liefde voor de muziek van de James Bond films. Wie heeft er niet wel eens stiekem gedroomd dat hij Bond is? Of één van zijn veroveringen…? In The Intimate Sessions neemt Dorona je – samen met haar ensemble- mee in de wereld van de James Bond: de held, de charmeur en het boefje.

Dorona Alberti en haar ensemble dompelen zich onder in de wereld van spionage en glamour in het theaterconcert The Music from James Bond – The intimate sessions. De meest iconische songs van vroege en recente James Bond-films komen voorbij. Dorona begeeft zich in de twee werelden van Bond; in die van de glitter en glamour en in die van de rafelranden van de man James Bond, anno the 2020ties.

In weergaloze arrangementen van pianist en muzikaal leider Charly Zastrau voor percussie, bas, piano en beats wordt het publiek meegenomen in het leven van Bond; van de glamour tot zijn pijn. Dorona is een performer met een ongeëvenaarde stem. Haar concert The Music from James Bond – The intimate sessions is zowel groots als intiem!

 

Bezetting:
​Zang: Dorona Alberti
Muzikaal leider en piano: Charly Zastrau
Percussie: Achim Heine
Bas: Cord Heineking
Beats: Sebastian Gampert
Licht en geluid: Jan Jongeneel

 

Let op: Pin Only

 

Deuren open: 19:45 uur

Start voorstelling: 20:30 uur

Einde voorstelling: 22:30 uur

 

Koop HIER je tickets

Tijd

1 (Donderdag) 20:30 - 2 (Vrijdag) 22:30

X