mei, 2018

zo13mei15:00DO - MOMENTUM LIVE - UITVERKOCHTDichtbij en intiem, groots en meeslepend15:00 Tobacco TheaterEvent Type:Theater,Voorstelling

Meer over het event

MOMENTUM LIVE
Dichtbij en intiem, groots en meeslepend
Koop je tickets hier! Uitverkocht!

 

 Al eerder zong ze repertoire in het Nederlands, maar nooit stond haar liveshow volledig in het teken daarvan. In dit ruim 70 minuten durende akoestische optreden speelt DO samen met haar vaste gitarist materiaal van haar meest recente Nederlandstalige album ‘MOMENTUM’. Haar meest persoonlijke album ooit, waarvan de basis ligt bij haar deelname aan het populaire TV programma De Beste Zangers van Nederland. Daarin zong zij meerdere malen in haar moerstaal en dat beviel haar meer dan goed. Op ontdekkingsreis door haar gevoelsleven kwamen tijdens een writingcamp in Frankrijk tientallen prachtige, intieme songs tot leven en 11 daarvan zijn te vinden op het nieuwe album.
Naast DO’s persoonlijke favorieten als STORM en ALS JE NAAST ME STAAT, zullen ook de bekende #1 hits VOORBIJ (duet met Marco Borsato) en HIJ GELOOFT IN MIJ klinken. Zing mee met LAAT ME, en laat je ontroeren door LIEFDE VAN LATER en ZEG ME DAT HET NIET ZO IS (uit The Passion 2011) tijdens deze bijzondere middag in het TOBACCO Theater waarop vele andere songs niet zullen ontbreken.

Tijd

(Zondag) 15:00

Locatie

Tobacco Theater

NES 75 - 87, 1012 KD AMSTERDAM

X