mei, 2022

zo15mei14:00- 17:30BOEKPRESENTATIE & EXPOSITIE RANJANI NIROSHA14:00 - 17:30 Event Type:Expositie

Meer over het event

Boekpresentatie & Expositie Ranjani Nirosha

Fotografe Ranjani Nirosha maakt prachtige portretten van kunstenaars, dansers en musici. Afgelopen jaar heeft ze een fotoboek gerealiseerd van haar mooiste werken. Ranjani heeft veel van de portretten uit het boek in het TOBACCO Theater gefotografeerd en fotografeert tijdens verschillende voorstellingen in het TOBACCO Theater. Nu staat ze op zondagmiddag 15 mei 2022 met haar eigen intieme expositie in het TOBACCO Theater en zullen haar werken op verschillende manieren getoond worden. Met als special guest Hans Dulfer zal hij het eerste exemplaar van het fotoboek aan Ranjani overhandigen.

Een feestelijk middag die wordt geopend met een welverdiend welkomsdrankje. De middag zal bestaan uit de presentatie van het fotoboek, livemuziek van musici uit het boek met een van de beste gitaristen Jerom Hol, dansers van Lucia Martha en een speciale afsluiting met een optreden van de meest veelzijdige Burlesque danseres Natsumi Scarlet. Tot slot kunnen de bezoekers genieten van een drankje en het boek kopen en laten signeren.

Het fotoboek is mede mogelijk gemaakt door de volgende donateurs: Voordekunst, Stichting ROER, het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord Holland, het Amsterdams Fonds voor de Kunst, het LSBS en het KSBS, Red Light Jazz, Brouwerij ’t IJ, Saskia de Rooy en TOBACCO Theater.

 

Deuren open: 14:00 uur

Einde expositie: 17:30 uur

 

LET OP Toegang: Reserveren is noodzakelijk via nirosharj@hotmail.com of i.verdurmen@hccnet.nl.

 

Tijd

(Zondag) 14:00 - 17:30

X