april, 2018

zo15apr20:30- 23:00Amsterdams Studenten Cabaret Festival1e Halve Finale20:30 - 23:00 Tobacco TheaterEvent Type:Voorstelling

Meer over het event

Het Amsterdams Studenten Cabaret Festival (ASCF) is een jaarlijks terugkerend cabaretevenement voor jonge, beginnende cabaretiers. Het wordt ieder jaar georganiseerd door een bestuur bestaande uit Amsterdamse studenten, die zich een jaar lang naast hun studie inzetten om het festival in goede banen te leiden en verder te laten groeien. Het voornaamste doel van het ASCF is om jong talent een opstapje te bieden naar een carrière binnen de cabaretwereld, mede door hen tijdens het festival de kans te bieden voor een groot publiek op te treden.

Al voor de 25e keer biedt het Amsterdams Studenten Cabaret Festival dé uitgelezen kans aan jong cabarettalent om door te breken! Het ASCF bracht eerder al winnaars als Pieter Derks, Tim Franssen en Alex Ploeg. Wie mag zich in dit rijtje aansluiten? Op 15 en 21 april worden de halve finales gehouden in het TOBACCO Theater. Het publiek bepaalt wie mag strijden voor ultieme glorie en wie met een flinke kater weer naar huis mag vertrekken. De avond wordt afgesloten door een gevestigde naam in de cabaret wereld. Hier wil je toch bij zijn?

Tickets: € 12,00
Studenten: € 9,00

Koop je tickets hier!

Tijd

(Zondag) 20:30 - 23:00

Locatie

Tobacco Theater

NES 75 - 87, 1012 KD AMSTERDAM

X