oktober, 2020

za10okt19:30- 21:00De Floating Fairytales presenteert: 'De Liefdesreis', 3 voorstellingen over de liefde - UITVERKOCHT19:30 - 21:00 Event Type:Voorstelling

Meer over het event

De Floating Fairytales presenteert:
‘De Liefdesreis’, 3 voorstellingen over de liefde – UITVERKOCHT

De Floating fairytales is een dynamisch duo bestaande uit danseres en aerialist Natasja Bode en zangeres en theatermaakster Wies Goedhart. Voor deze avond hebben de Floating Fairytales hun krachten gebundeld met verschillende artiesten in het programma ‘De Liefdesreis’: 3 voorstellingen, met als gemeenschappelijk thema ‘De Liefde’.  

Hoe ben jíj liefde? 

Beleef het in deze multidisciplinaire voorstelling waarin aan de hand van verschillende kunstvormen; muziek, dans en (transformatie)theater, een geheel eigen interpretatie van dit tijdloze thema wordt gegeven.  

Want, wat met liefde is gemaakt, is hetgeen dat mensen raakt.  

 

Programma
Op zaterdag 10 oktober om 16:30 en om 19:30 spelen we ‘De Liefdesreis’. Beleef de voorstelling aan je eigen tafeltje in het sfeervolle Tobacco theater. De bar is geopend en de kaarsjes branden. Geniet van een divers programma vol muziek, (lucht)dans, zang en theater, met de volgende artiesten: 

 

De Floating Fairytales, Peer Gynt
De voorstelling ‘Peer Gynt’ van de Floating Fairytales, is een cross-over voorstelling van Wies Goedhart en Natasja Bode, waarin luchtacrobatiek (aerial dance), theater en klassieke muziek elkaar aanvullen in een korte versie van het Noorse sprookje ‘Peer Gynt’ van Henrik Ibsen. Op de betoverende muziek van Edvard Grieg.Begeleid op harp door Esther Jansen. 

In deze voorstelling wordt je meegenomen op de reis van de Noorse Peer Gynt, die een lange tocht over de wereld maakt op zoek naar zichzelf. Een gesproken en gezongen verhaal, ondersteund en uitgebeeld middels een acrobatische dansact, en muzikaal begeleid op harp. Een verhaal over hoop en verbinding, met jezelf, met de ander. Met de boodschap, dat er altijd ergens iemand op ons wacht, ook als het leven anders loopt dan we hadden gehoopt.  

Natasja bode:  Danseres, aerialist en dansdocente. Ook is zij co-founder van deAerialettes:Een creatief duo dat moderne dans met luchtacrobatiek fuseert.  
www.aerialettes.com

Wies Goedhart:Operazangeres, zangcoach en theatermaakster. Zij zingt onder andere bij de Antwerpse theatergroep Theater Tol, waarmee ze het afgelopen jaar door Taiwan en Chilitourde.
www.wiesgoedhart.nl

Fralalai (Fransesca Lai): Harpiste en singer-songwriter. Zij schrijft haar eigen repertoire en combineert verschillende stijlen en talen in een cross culturele mix die onze moderne tijd verbindt met oude werelden.
www.fralalai.com

 

Camie Bonger, transformatietheater  
openHARTIG, WAARachtig, WONDERbaarlijk, gelijkWAARDIG, zachtMOEDIG.  

Lachen, genieten, denken en misschien een beetje leren. 
Camie speelt: Ze wist niet waar ze moest beginnen, dus ging ze maar naar binnen . 

Camie Bonger:Actrice en theatermaakster in hart en nieren. Naast het spelen en schrijven van haar eigen voorstellingen, presenteert ze en geeft workshops. Voor Camie draait het om plezier, authenticiteit en echte verbinding. Graag houdt ze het publiek de welbekende spiegel voor.  
www.camiebonger.nl 

 

Simone Heijloo en Laye Serrere, ‘Simbe’ – Afrikaanse dans  
Simbe’ is gebaseerd op een traditioneel verhaal en ritueel uit Senegal over de transformatie van een man tot leeuw. Dit wordt getoond in het duet, waarin twee dansers op zoek gaan naar hun innerlijke kracht om te kunnen overleven en contact te blijven behouden met elkaar. Samen zijn ze sterker. De twee leeuwen spelen en dansen. Samen herwinnen ze hun plezier, kracht en connectie en hun manier van (over)leven.     

Laye Serrere: Een danser, choreograaf en muzikant uit Dakar, Senegal. Laye werkte met verschillende danscompagnies als company Béjart, Ballet Nationale du Senegal en Soundioulou Cissokho (The king of theKora). Laye geeft les in Sabar, traditionele dans uit Senegal.   

Simone Heijloo: Danseres, docente, choreografe, danstherapeute en bewegingscoach. Simone is gespecialiseerd in Afrikaanse Hedendaagse dans en is een unieke docent in deze techniek in Nederland. Ze studeerde Afrikaanse traditionele dans en Afrikaanse Hedendaagse dans in Senegal (Ecole des Sables, Germaine Acogny) en Burkina Faso (Ecole de Danse Irène Tassembédo, EDIT, Irène Tassembédo).
www.simoneheijloo.nl 

 

 

Deuren open: 19:00u

Aanvang: 19:30u

Koop HIER je tickets

Tijd

(Zaterdag) 19:30 - 21:00

X