oktober, 2021

za23okt16:00- 20:30ADRIAAN DE WOLF - BESLOTEN EXPOSITIE TOBACCO THEATER16:00 - 20:30 Event Type:Expositie

Meer over het event

Adriaan de Wolf – Tweedaagse Expositie TOBACCO Theater

Adriaan de Wolf (Groningen, 1986) woont en werkt in Amsterdam. Hij schildert graag portretten, mensen en figuren. Binnen dat gebied probeert hij de kwetsbaarheid, en van daaruit ook de kracht te vinden in hetgeen wat hij op het doek zet. Zijn werken beelden dan vaak ook een verstilling uit, met daarachter een emotie die misschien niet altijd aan het oppervlak ligt.

Adriaan gelooft erg in een uitspraak dat door velen is gedaan, maar door Picasso wellicht het meest bekend is: ‘learn the rules as a pro so you can break them as an artist’. Dit betekent voor hem dat het schilderen niet beperkt is tot het conventionele traditionele schilderen. Elk schilderij is voor hem dan ook een experiment hiertoe. De regels zijn nu geleerd, tijd om ze te gaan breken.

In 2020 won Adriaan met zijn portret schilderij van Janny van der Heijden het twaalfde seizoen van ”Sterren op het doek”. En nu staat hij met zijn meest recente werk in het TOBACCO Theater voor een tweedaagse expositie. Voor meer info ga naar de website van Adriaan de Wolf. 

Zijn schilderijen zijn te bewonderen tijdens de expositie in het TOBACCO Theater op 23 en 24 oktober 2021.

 

Deuren open: 16:00 uur

Einde expositie:
 20:30 uur

Toegang: op uitnodiging

Tijd

(Zaterdag) 16:00 - 20:30

X