Zakelijke Evenement

Zakelijke Evenementen

Bij een theater denkt u misschien snel aan een gesubsidieerde zaal met oplopende vaste rode fluwelen stoeltjes, een kleine bar in de gang en een lauw bakje Haagse koffie.
En als u er iets wilt huren voor een zakelijke bijeenkomst is de zaal vaak al bezet door een voorstelling of is de ombouw te kostbaar om er een congres te organiseren.

TOBACCO is een niet gesubsidieerd theater en is deels afhankelijk van de zaalverhuur om de cultuur te laten floreren. Dat geeft voor beide partijen een geheel andere kijk op de zakelijke events. Onze 10 zalen beschikken standaard over een fantastische techniek, verplaatsbaar podium, vlakke vloer en een uitstekend theaterlicht. Daarnaast zijn we de trotse bezitters van een zeer uitgebreide horecakeuken en dat is er eentje om je vingers bij af te likken.

Van onze zakelijke gasten ontvangen we een gemiddelde waardering van 9,4. Een cijfer om trots op te zijn. Op naar de 10!

Congres

In TOBACCO is alles voorhanden om een geslaagd (internationaal) congres of symposium te organiseren tot 450 personen.

Een ruime theaterzaal met een fantastisch noorderlicht, negen break-out rooms en alle moderne faciliteiten zijn aanwezig voor een geslaagd congres. Een dag die volledig in het teken staat van kennis, inspiratie, ontmoeten en netwerken.

Kies voor de totale beleving en sluit met uw gasten het congres af met een culinair diner. Onze chef Dennis Huwaë verrast ze graag met zijn betoverende signature gerechten! Ook ontbijt en lunch worden door onze equipe in-house bereid.

Vergadering

In ons multifunctionele gebouw zijn er vele mogelijkheden tot vergaderen. Van een intieme tot grootschalige bijeenkomst. Veel van onze zalen zijn exclusief te huren. We beschikken in het TOBACCO Theater over verschillende break-out rooms en alle noodzakelijke faciliteiten zijn aanwezig om een vergadering tot een succes te maken. U heeft bij ons de keuze uit verschillende vergaderarrangementen. Deze keuze is aan u. Tevens verzorgen we, indien gewenst uw ontbijt, lunch, diner of borrel na.

We garanderen u een exclusieve vergadering vol inspiratie en een vrije geest!

Productpresentatie

De combinatie van Amsterdam, theater, cultuur, aankleding en commerciële invulling van een productpresentatie heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een geweldig succesnummer in het TOBACCO Theater.

Het publiek wordt door de locatie verrast, de producten krijgen extra flow en de flexibele instelling van ons team maakt iedere presentatie tot een exclusieve belevenis waardoor bedrijven zoals Netflix, Ben&Jerry’s, Yves Saint Laurent en Philips al meerdere malen met complimenten zijn teruggekeerd naar ons theater. We zijn super trots op deze schouderklopjes, maar we zijn nog lang niet klaar met ons product!

Bedrijfsfeest

Het theater is ervoor gemaakt. Een geslaagd personeelsfeest, bedrijfsevenement, diner met dans of gewoon een origineel feest met uw collega’s!

Het TOBACCO Theater is uitermate geschikt om een mooi feest te organiseren zonder dat u direct met de oorstoppers in hoeft te lopen. Daar houden we zelf ook niet van. Maar een mooi feest met goede muziek, mooie gerechten, easy-talk ruimtes en subtiele aankleding… Dat is wat we heel graag samen met u organiseren! We beschikken over fantastisch licht, geweldig geluid en een originele setting. Want wie kan nou zeggen dat ie gedanst heeft in een theater? U!

Diner

In de catacomben van ons stadsmonument bevindt zich onze culinaire horecakeuken. Een zeer rijk geoutilleerde keuken waar onze equipe de verse en zelf geïmporteerde producten verwerkt.

De keuken staat onder leiding van chef Dennis Huwaë, genomineerd voor ‘The Best Chef Award’ en toegetreden tot ‘Les Patrons Cuisiniers’. Dit is het niveau waarop we op en rondom uw bord graag acteren en onze gasten van dienst zijn. Van een intiem diner voor 10 personen tot een walking dinner voor 600 gasten, wij zorgen voor een onvergetelijk culinair hoogstandje.

 

Exclusieve Theaterdiners

Theaterdiners zijn fantastische avonden om uw personeel of internationale gasten op een exclusieve en culturele wijze te verwennen met hooggeëerd entertainment.
De setting is uniek: een intieme sfeer met luxe ingedekte tafeltjes, tientallen kaarsjes, een sfeervolle verlichting van de zaal, mooie wijntjes, een sterrendiner en internationaal entertainment uit geheel Europa!

Dans, zang, acrobatiek, magie en muzikaal hoogstaande artiesten verzorgen uw groep een onvergetelijke en bovenal exclusieve avond. Ook zeer geschikt voor internationale groepen.

Putting on the ritz

Een internationale variété dinershow met een knipoog naar de fameuze roaring twenties! TOBACCO Theater biedt u de ultieme combinatie van internationaal variété, acrobatiek, zang, dans, sfeervol dineren en dansen in een adembenemende theatrale omgeving. Een theaterdiner exclusief voor uw (internationale) groep!

Vanuit geheel Europa vliegen we de acts speciaal voor dit theaterspektakel in. Acts die zich reeds bewezen hebben in Monte Carlo, het Kerst Circus en het Plus Grand Cabaret du Monde geven op deze rich and famous night acte de presence. U ervaart de ontmoeting tussen service en entertainment van het hoogste niveau. Alles is er ons aan gelegen om u een onvergetelijke en exclusieve avond te bezorgen. Iedere vezel van iedere artiest staat onder gezonde hoogspanning. The best show in town is ready to perform!

We laten uw groep vanavond schateren, verbazen en genieten van fantastische acts en geweldig eten en drinken. U danst uiteindelijk zelf als een volleerde Fred Astaire the night away!

La Folie

Bienvenue in Café Variété: La Folie.

Bienvenue in Café Variété: La Folie. Geniet met volle teugen en beleef een Soirée Magnifique als echte ‘bon-vivant’ met livemuziek, variété- en een menu formidable! Madame Jeanne en haar accordeonist Dédé ontvangen u hartelijk. Zij zingen en spelen het repertoire van Franse en Nederlandse Chansons aangevuld met swingende Hot-Club-Jazz. Tussen de gangen door verbaast magisch kunstenaar Woody u met zijn goochelkunsten op het podium en aan uw tafel. Deze drie artiesten komen weliswaar uit Amsterdam, maar het Parijse gevoel, de charme en zwoele romantische straalt ervan af. En hun ervaring liegt er niet om!
Accordeonist Dédé (André Vrolijk), met zijn subtiele en sublieme spel, in de pers ‘de opvolger van Johnny Meijer’ genoemd, speelde met het Metropole–orkest, René Froger, Simone Kleinsma en zelfs voor Koningin Maxima.

X