Trouwlocatie

Dé wedding spot van Amsterdam waar creativiteit en passie vol liefde hand in hand gaan. TOBACCO Theater is sinds 2020 een officiële, door de gemeente Amsterdam goedgekeurde, trouwlocatie en dat maakt ons trots. Waarom nu pas? Omdat we toch wel uniek willen blijven en niet te boek willen staan als een standaard trouwlocatie. Maar er kwamen zulke leuke stellen, met van die fantastische ideeën, dat ook wij  graag ‘Ja’ zeiden. We zijn misschien best prijzig voor een bruiloft dat beseffen we ook. Maar waar kan je nou trouwen, receptie houden, dineren en een groots feest onder één dak vieren? TOBACCO beschikt over tien eigenzinnige ruimtes en ieder met zijn eigen-wijze sfeer. Misschien overdreven om ze alle te gebruiken alhoewel… een aparte gameruimte voor de kids, een ruimte voor de iets slechthorenden om in alle rust te babbelen, een ruimte om als stel even uit de hectiek terug te trekken….Het kan! We beschikken hiervoor over een Bibliotheek,  Het Bankgeheim en de Wijnkelders met een knapperend open haard vuurtje. 

Bij de keuze voor TOBACCO ben je zeker uniek want veel huwelijken zijn er nog bij ons georganiseerd. En dat geeft toch een fijn en exclusief gevoel als je zo een speciale dag gaat organiseren.

Hoe het feest kan zijn in TOBACCO ?
Denk daarbij eens aan een ontvangst met eerste wijntje in De Wijnkelders, de ceremonie protocollaire in onze industriële sfeervolle Theaterzaal, het diner magistraal in de modern witte Studio en het feest daarna in de Theaterzaal met theatraal entertainment en muzikale goden.

Of we ook een plek hebben voor de gasten die misschien eventjes iets rustiger met elkaar willen praten? Ja, zeker: we beschikken over een Bibliotheek,  Het Bankgeheim en de Wijnkelders met een knapperend open haard vuurtje.

Bekijk hier ook eens ons trouwmagazine.

Impressies

X