MAGAZINE

We laten graag zien en voelen dat we niet zomaar een locatie zijn waar je een event kan organiseren. We zijn een venue met meerdere gezichten, die allen met de neus dezelfde richting opstaan. Naar een plek aan de horizon waar met grote letters het woord SUCCES staat geschreven. Want daar gaan we voor de volle 100% voor. Met ons gehele trotse TOBACCO Team. Van enthousiaste salesmanager Romy tot ervaren technicus Ruben en van Michelle onze operationele duizendpoot tot gastheer Lukas onze locatiemanager.

We doen daar alles voor: Van de romantische kaarsjes op tafel tot het signature diner van onze eigen chef-kok Dennis Huwaë. Soms gaat het best ver, onze trots. Ook omdat we rekening houden met de maatschappelijke verantwoordelijkheid die we willen dragen door bijvoorbeeld het gebruik van producten met meerwaarde. Dat gaat van onze gerecyclede toiletrollen tot zoveel mogelijk led licht in de tien verschillende zalen en van hand geplukte koffie tot de Thijsthee die geproduceerd wordt van gekreukelde vruchten.

Trots zijn we ook zeker op onze culturele voorstellingen. We zijn hierbij onze eigen subsidie-leverancier en financieren met de liefde voor kleinkunst en theater zo’n veertig voorstellingen per jaar. Een groot deel van onze inkomsten uit de commerciële verhuur vloeit dan ook direct terug in onze culturele voorstellingen en naar onze Stichting “Stel je voor” waarbij we jongen kunstenaars een groots podium geven in de culturele hoofdstraat van Amsterdam: De Nes.
Zo veel moois is lastig samen te vatten, daarom hebben we ons eigen TOBACCO magazine gecreëerd en die presenteren we dan ook, hoe kan het ook anders, met TROTS!

X