LIVESTREAM STUDIOS AMSTERDAM

10 studio’s onder één theaterdak

Hybride Event vanaf Balkon

STATE OF THE ART – AV

We werken nu al ruim 12 jaar samen met de technische top binnen de internationale AV sector met een gemiddelde waardering van 9,4. Zeker iets om trots op te zijn en een vertrouwd signaal naar onze klanten en bezoekers die we graag verwelkomen in onze twee fully equipped Livestream Studios plús acht Styling Studios. Een technisch hybride hoogstandje met een creatieve uitstraling dat zijn gelijke in Amsterdam niet kent. Zet uw livestream-angsten maar eens opzij en boek gelijk het beste van het beste.

Meer live info? Bel: 020 330 06 70 of mail naar: info@tobacco.nl

 

IN DA HOUSE – Fully equipped studios

STUDIO ‘THEATERZAAL’

STUDIO ‘BRICKWALL’

8 STYLING STUDIOS

Onze Studios

De twee fully equipped livestream studios plus de acht styling studios zijn internationaal toonaangevend in haar soort. De mix van 12 jaar organisatorische ervaring en het fysiek aanwezig zijn van gasten levert het maximale aantal online viewers en de optimale duur aan attentiewaarde.
Fully Equipped

EXPOSURE

Uitstraling is meer dan alleen het beeld dat je uitzendt. Het is óók de creatieve plek van waar de opnames plaatsvinden, de stad Amsterdam en ook de culturele historie van het theater vergroot de attentiewaarde van een perfecte uitzending. De aller beste techniek, ervaren technici en de creatieve organisatoren maken het livestream plaatje hiermee compleet.

 

State of the Art

Viewers: no limit

Onze Livestream Studios beschikken over het snelste glasvezelnetwerk van Amsterdam met een up-en download fiber snelheid tot 998Mbit. No limits and the max in viewers online. Glashelder en zonder storing. Dat is wat wij leveren. En dan ook niets minder!

Viewers no limit

MOGELIJKHEDEN

Presentator, Gastspreker, Dagvoorzitter 

 Je doet het niet óf… je doet het goed.

Kies voor ervaring of een bekende naam die extra kijkers naar uw uitzending zuigt. Zo werkt het nou eenmaal, ook in de wereld van Live streaming. We werken hierbij samen met het nummer 1 boekingskantoor van (inter)nationale sprekers: Quality Bookings.

 

 

Presentator livestream events

KOKEN MET STERREN ★★

De vijf verschillende disciplines in TOBACCO samengebracht tot één livestream kookshow.

★ Een zeer bekende chef kok zoals bv Alain Caron of Dennis Huwaë

★ Een ontwapenende presentatrice

★ De top van entertainment (muzikaal, illusie, cabaret, acrobatiek,….)

★ Een sterren hoofdgerecht

★ DBDD (De Bingo Draait Doorrrr) – dol dwaze draaier + lieve assistente

Totaalprijs: vanaf € 89,00 ex btw

 

Ga je mee de keuken in?

ENTERTAINMENT

We durven best hardop te schrijven dat we beschikken over een zeer groot netwerk van eigenzinnige entertainment buro’s en fijnbesnaarde, flamboyante acts.
 We durven buiten de lijntjes van het standaard entertainment-aanbod te kleuren. U ook? 
We schuiven dan graag aan als het gaat om de invulling van uw event in ons TOBACCO Theater.
Entertainment

Wie gingen je voor?

Livestream Ronald Mcdonald kinderfonds

Klik op de afbeelding voor de Livestream

Livestream Uva

 

Klik op de afbeelding voor de Livestream

Livestream BNN Vara

Klik op de afbeelding voor de Livestream

Livestream nationale mS fonds

Klik op de afbeelding voor de preview

BEHIND THE SCENES

Kijkje achter de schermen in de Theater Studio

REVIEW – The Oval Office

Best Workplace Awards

“Ik ben zeer te spreken over TOBACCO Theater als eventlocatie. Buiten het feit dat alles er netjes en strak uitziet, heb ik ook heel prettig samengewerkt met het team van TOBACCO Theater. Ze hebben zich continu flexibel en meedenkend opgesteld, wat heel fijn was. Ik zou graag nog eens een event op deze locatie organiseren.”

Anette (The Oval Office)

REVIEW – Coface

Country Risk Conference

”Achteraf blijkt dat we de tijd voor waren. Op 3 oktober 2019 hebben wij het TOBACCO Theater niet alleen als fysieke event locatie gebruikt, maar ook als virtuele locatie. Voor beide doeleinden een perfecte locatie. De ambiance, personeel, gastvrijheid en internet snelheid 998 Mbit (heel belangrijk wanneer je wenst te streamen), waren uitermate goed. Ik geef het TOBACCO Theater team een dikke 10.”

Rich Singh (Coface)

 

 

REVIEW – Quality Bookings

Michael Pilarczyk

”Quality Bookings is hét nummer 1 boekingskantoor van (inter)nationale sprekers. Met hun online Quality Bookings TV zijn zij meerdere keren teruggekeerd naar onze Livestream Studios Amsterdam.”

Robert de Vries (Quality Bookings)

REVIEW – Booking.com

Every little detail

”I’ve hosted multiple events at TOBACCO Theater throughout the years and had a great experience each time. The venue is beautiful and suits very well for both in-person and digital events, which involve livestream and video conferencing. The pre-event support as well as technical support on the day were always on point. The Tobacco theater team is very professional and takes care of every little detail. I definitely recommend this venue for any type of event and can’t wait to host another one myself.”

Sasha Sokolovskaya (Booking.com)

REVIEW – Ronald McDonald Kinderfonds

Eet je mee?

”Het theater zelf is tot in de details goed uitgedacht en uitgevoerd .. dat doen jullie ongeëvenaard goed! Ga hier heel erg (en heel lang) van genieten. Ik heb vandaag nog heel veel terug gedacht aan gisteren – iedereen is super tevreden met hoe alles verliep en met het resultaat! Jullie hebben ons enorm verwend met de heerlijke lunch en fijne drankjes – en heel veel aandacht en hulp waar nodig!”

Reina Hazenberg (Ronald McDonald Kinderfonds)

 

 

REVIEW – Red Light Jazz

Livestream Edition

”Op 25, 26 en 27 september jl. organiseerde Stichting Red Light Jazz samen met Zip Records – voor een select publiek i.v.m. de corona maatregelen – een aantal concerten in het TOBACCO Theater in de Nes dat speciaal hiervoor haar prachtige theater kosteloos beschikbaar stelde. Zo kon dit jaar toch worden genoten van Red Light Jazz-optredens.

Stichting Red Light Jazz dankt het TOBACCO Theater voor de fijne samenwerking om er een geslaagd jazzevenement van te maken. We kijken reikhalzend uit naar juni 2021 als het Red Light Jazz hopelijk weer in volle omvang kan plaatsvinden, met het TOBACCO Theater als een van de hoofdpodia van het meerdaagse jazzfestival in de hoofdstad.”

Marcel Kaatee (Stichting Red Light Jazz)

REVIEW – SLAM 

Livestream edition met radiostation SLAM 

Al meerdere malen mogen samenwerken met het TOBACCO Theater voor verschillende producties. Van evenementen tot opnamelocaties, alles is mogelijk in de mooie zalen die het Theater te bieden heeft. Het TOBACCO Theater heeft een unieke stijl en het team dat er werkt denkt graag mee! Een ontzettend fijne samenwerking!”

Roselinde Steijns (SLAM)

 

 

REVIEW – EVENTBUREAU

Online Event ESET Internet Security

”Wij hebben al meerdere malen met het team van TOBACCO samengewerkt maar nog nooit met een online productie! En, ook hier maken ze het weer waar, werkelijk alles klopte van voor naar achteren, tot in de kleinste details. Het was een daverend feest om met jullie te werken, graag tot een volgende productie.”

Bart van de Beek (Eventbureau.nl)

 

Klik op onderstaande afbeelding om meerdere afbeeldingen te bekijken

REVIEW – BEN

Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland

”Wat een fijne plek om een online congres te organiseren! Je voelt je er snel thuis, het is een inspirerende omgeving, ook voor de kijkers thuis. Maar bovenal; hele gastvrije medewerkers en prettige technici en videoproducers om mee te werken.”

Marieke Dik (BEN)

Klik op onderstaande afbeelding om meerdere afbeeldingen te bekijken

 

REVIEW – BIG CREATIVE

BIG Creative Eindejaarsshow Livestream

Graag wil ik jullie en het hele team bedanken voor jullie enorm goede zorgen vorige week. Het was een groot plezier bij jullie te staan en een warm bad om in terecht te komen. We kijken terug op 2 hele succesvolle shows bij TOBACCO. En het was ons een genoegen samen te werken met het technische team, de event managers, etc.  Jullie waren behulpzaam, meedenkend en er was een super goede energie. Op naar een voortzetting van de samenwerking!!

Charlotte Adrian (BIG Creative)

 

Klik op onderstaande afbeelding om meerdere afbeeldingen te bekijken

REVIEW – D&B

Eventmarketing

”Ik wil jullie hartelijk danken voor jullie bijdrage aan een top event op 30 december 2020. Het zorgde voor een hele blije klant en enthousiaste gasten thuis achter de computer. We hebben met z’n allen weer mooi werk neergezet, bedankt hiervoor!

 

En behalve dat, het was met ieder van jullie weer fijn samenwerken. Graag weer tot een volgend evenement bij jullie!”

 

Eveline Halprin (D&B)

REVIEW – ARTIFEX

DE CULTUUR MAKELAARS

”In januari 2021 hebben we een talkshow georganiseerd in het TOBACCO Theater. Het personeel denkt actief mee, is flexibel en toegankelijk. Ook de kwaliteit van de stream oogt zeer professioneel. Ik ben erg blij dat we voor deze locatie hebben gekozen en ik kijk terug op een fijne samenwerking die plaatsvond in een ontspannen sfeer!’

Merel Oosterhof (Artifex)

 

Klik op onderstaande afbeelding om meerdere afbeeldingen te bekijken

X