september, 2022

zo25sep15:00- 17:30THE BRAVE SHOW - BOEKPRESENTATIE IRENE CAMPFENS15:00 - 17:30 Event Type:Experience,Muziek,Theater

Meer over het event

THE BRAVE SHOW – BOEKPRESENTATIE IRENE CAMPFENS

Koop HIER je tickets

BRAVICO® presenteert The Brave Show: een middagvullend programma vol ontmoeting en verdieping, met optredens van theatermaker Ilonka Ory en schrijver Irene Campfens. Om je eenzaam te voelen hoef je niet alleen te zijn. Denk daar eens over na. Tijdens The Brave Show neemt BRAVICO je mee in de wereld van eenzaamheid en verbinding, geluk en tegenslag, jezelf en samen zijn.

 

Programma
Muziek, literatuur en ontmoeting komen samen in TOBACCO Theater Amsterdam. Auteur Irene Campfens vertelt aan de hand van haar boek Gedialogeerd hoe haar eigen eenzaamheid haar (weer) in contact heeft gebracht met anderen. Irene richtte in 2018 BRAVICO op: een platform voor en door (ervarings)deskundigen die zichzelf The Brave Ones noemen.

BRAVICO nodigt Ilonka Ory uit om in deze editie het podium te betreden. Ilonka is een door de wol geverfde theatermaker en singer-songwriter. Ze maakt Nederlandstalige muziek over echte dingen: het leven en alles wat daarbij hoort. Recht uit het hart, met een rauw randje. Wat Ilonka doet is helemaal in het straatje van BRAVICO: het normaliseren van de lastige dingen van het leven.

 

Waarom jij hierbij wilt zijn
Voel je welkom. Laat je inspireren door andermans verhalen. Ontmoet nieuwe mensen. Doe een greep in de grabbelton en neem een mooi cadeau mee naar huis. Leer jezelf en anderen kennen. Ontmoet The Brave Ones. Ervaar waarom sociaal contact superfood is voor jouw brein en je complete ‘zijn’. Ga opgeladen de feestdagen in.

 

Wat je krijgt

  • Theatervoorstelling Ilonka Ory en muzikanten
  • Lezing en Q&A Irene Campfens
  • Meet & greet The Brave Ones (de ambassadeurs van BRAVICO)
  • Een waardevol cadeau voor jezelf of een ander
  • Tips en inspiratie voor werk en persoonlijk leven

Let op: Pin Only

 

Deuren open: 14:15 uur

Start boekpresentatie: 15:00 uur

 

Koop HIER je tickets

Tijd

(Zondag) 15:00 - 17:30

X