november, 2017

zo19nov16:30- 19:30Spicy Soul Sessions20 feet from stardom16:30 - 19:30 Tobacco TheaterEvent Type:Theaterdiner,Voorstelling

Meer over het event

Caro Dest & McChicks
The Spicy Soul Sessions

20 Feet from Stardom

Neem een kijkje achter de schermen bij deze rasechte zingende insider: Caro Dest.
De achtergrondzangeres, die de bühne deelt met o.a. Di-rect, Ilse DeLange en The Ladies of Soul, zal deze avond -voor het eerst- de 20 stappen naar voren maken.

Caro raakt en vermaakt mensen al ruim 20 jaar. Niet alleen met haar zang, ook in musicals (Bubbling Brown Sugar), als cabaretier (Femmage) en als stand up comedian. Zij vertelt ons een ‘inside scoop’ in deze prachtige schijnwereld van glitter en glamour. Al haar ups en downs, maar ook de meest stekelige verhalen uit het wereldje komen aan de beurt. Caro is dan ook niet bang om met de soulvolle billen bloot te gaan!

We mogen een paar onderwerpen verklappen:
Kunsthaar op de dansvloer
De schopstoel van glitter
Jankend op de planken
Tere zielen, volle zalen

Deze worden deze avond liefdevol vertaald in prachtige songs, maar ook door pittige en ludieke anekdotes, rechtstreeks uit haar eigen leven op de bühne. Begeleid en ondersteund door het trio The McChicks en bevriende muzikanten. Onder het genot van een pittig stukje chicken en een fris glas bier of een fijne wijn, neemt Caro u éénmalig mee van de backstage naar de voorgrond!

Wie weet is er een special guest, en nog meer pittigs?
Mis deze middag-avond niet; The Spicy Soul Sessions op 19 november.

Ticketprijs: €20,20
Koop uw tickets hier!

Tijd

(Zondag) 16:30 - 19:30

Locatie

Tobacco Theater

NES 75 - 87, 1012 KD AMSTERDAM

X