augustus, 2020

vr28aug20:00- 22:00Pernilla & Quinten20:00 - 22:00 Event Type:Muziek,Voorstelling

Meer over het event

Pernilla Kannapinn is van haar verre reizen naar exotische oorden weer even terug in Nederland!
Samen met Quinten speelt zij een eenmalig concert in een van de mooiste theaters van Nederland, het unieke Tobacco Theater, in het hart van Amsterdam.
Violiste Pernilla Kannapinn mag met recht een fenomeen genoemd worden.
Zij doet haar viool spreken in vele exotische talen. Ze tovert klanken tevoorschijn die uit de donkere krochten van een sprookjesbos lijken te komen, of op de vleugels van een vlinder zijn aangewaaid, of huppelen op een sluier van sterrenstof.
Pernilla is een meester van het opzoeken van die magische ruimte tussen de stilte en de klank, een geruststellende en fluisterende stem in de nacht, en soms een wervelwind van hartstocht en bevlieging in de vurige zon die harten doet ontvlammen.

Quinten Rutgers is een wereldse troubadour, een nachtvlinder, een ontdekkingsreiziger van het gevoel.
Met zijn rauwe stem vertolkt hij verhalende liedjes uit de folk, jazz en popmuziek, telkens op zoek naar hoe het liedje zich dit keer wil laten vertellen.
Hij begeleidt zijn stem en mede-musici op gitaar of op piano, zoekend naar de essentie van het lied, en ten dienste van het verhaal en de muzikale verteller.
Quinten kan klinken alsof de tijd eventjes stil lijkt te staan, en soms met de urgentie van een vulkaan die op uitbarsten staat.
Pernilla en Quinten zorgen met hun muziek voor een intieme en fijngevoelige sfeer, waarin harten worden geopend en mensen worden meegenomen op een wereldse en fantasierijke reis door hun gevoelsleven, bewustzijn en verbeelding.

Deuren open 19:15
Aanvang voorstelling: 20:00
Na-borrel vanaf 22:00

Koop HIER je online tickets
Indien gewenst kunt u ook een ticket aan de deur kopen à €20,00

Tijd

(Vrijdag) 20:00 - 22:00

X