maart, 2020

za7mrt20:30Madelijne Kool - 'HaHaHandleiding We Moeten Ergens Beginnen'20:30 Event Type:Theater,Voorstelling

Meer over het event

Madelijne Kool is cabaretière en songwriter. Ze maakte het album ‘Kool Komt Binnen’, te beluisteren  via Spotify. Madelijne groeide op in Zeeland,  woont in het Gooi en is moeder van 4 dochters.  Jury UKF 2019: “Kool is een vakvrouw die moeiteloos de zaal inpakt met haar zang en verhalen”.

We moeten nu maar eens beginnen

Kool is heel erg goed in beginnen. Daarna, tja, dan lijkt de finish opeens heel ver weg. No more excuses nu, het is 5 voor 12: de wereld gaat eraan.

In deze voorstelling begint Kool aan haar reddingsoperatie. De lente van haar leven zit erop. Haar 4 kinderen kunnen inmiddels fietsen zonder zijwieltjes, haar lichaam haakt af, de wereld staat in brand, de hormonen gieren door het huis en in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Valt er iets te redden? Hoe decadent is het eigenlijk om te denken dat je iets beter weet dan een ander?

Met schermloze dagen, klimaatneutrale seks, ontspullen en een instapcursus circulaire economie probeert Kool er wat van te maken. We moeten ergens beginnen en wel nu!

Deze HaHaHandleiding is de muzikale cabaretvoorstelling voor iedereen die heus wel wil maar niet weet hoe. Een try-out waar je bij moet zijn! TOBACCO en de voorstelling zijn goed toegankelijk voor mensen met humor in rolstoel!

Koop hier je tickets!

Deuren open: 19:45
Start voorstelling: 20.30

Tijd

(Zaterdag) 20:30

X