juni, 2022

za25jun19:15- 22:00ERIC VAARZON MOREL & FRIENDS19:15 - 22:00 Event Type:MuziekEvent Type 2:Voorstelling

Meer over het event

ERIC VAARZON MOREL & FRIENDS

Koop HIER je tickets en maak de keuze tussen een van de twee tickets

Eric Vaarzon Morel (1961), zoon van kunstschilder Wim Vaarzon Morel, kreeg op zijn zestiende jaar les van Paco Peña op het 7e Rencontres de la Guitare in Frankrijk. Geïnspireerd door dit evenement trok hij op negentienjarige leeftijd naar Spanje, waar hij twee jaar woonde en werkte. Hij studeerde klassiek gitaar aan het Conservatorium in Utrecht.

De ritmische, intrigerende muziek van de flamenco vindt zijn oorsprong in Andalusië. Ik heb mijn muzikale leven gewijd aan deze vorm. Tegelijkertijd heeft mijn muzikale ontwikkeling altijd in het teken van de ontdekking van andere muziekculturen gestaan. Decennialang heb ik samen met muzikanten uit de pop-, jazz- en klassieke wereld voorstellingen gemaakt.

De ontmoetingen met jonge muzikanten tijdens de stilte van corona hebben mij een nieuw begin gebracht, een bundeling van nieuwe muzieksoorten, musica nueva. Door te spelen en te repeteren met jonge topartiesten in de leegte die was ontstaan, vormde zich langzaam voor mijn ogen een muzikaal top sextet. Deze jonge virtuozen neem ik nu graag mee om hun talent, durf en originaliteit die zij al op jonge leeftijd ten toon spreiden. Ritme, wervelende dans, indiepop, nog meer ritme, en vooral: de lol om elkaar al improviserend te vinden in onze nieuw gevonden cadans!

Om tijdens de avond volledig in de Spaanse sferen te komen kan je genieten van een subliem tapas menu, gepresenteerd door niemand minder dan Michelin Chef Dennis Huwaë. 

Bezetting:
Eric Vaarzon Morel
Conchita Boon – nuevoflamencodanseres
ELLE – popflamenco singer/songwriter
Dámaso Escuariaza – percussie / cajón
Elías Blanco – percussie / cajón
Yannik Sieburg – elektrisch gitaar


ATTENÇION:
er zijn twee soorten tickets, namelijk:
– Concert ticket €24,00
– Concert ticket plus tapas menu €45,80 – UITVERKOCHT

Koop HIER je tickets en maak de keuze tussen een van de twee tickets

 

Tapas Menu:
Amuse: Gazpacho
Brood met twee soorten dip & olijfolie met zout
Knoflook gamba’s
Aranchini
Kip Gehaktballetjes romesco
Saffraan aardappeltjes
Gegrilde groenten

 

Deuren open: 18:30 uur

Start voorstelling: 19:15 uur

Einde voorstelling: 22:00 uur

Tijd

(Zaterdag) 19:15 - 22:00

X